Sign In

Beklim de Bostoren, geniet van het uitzicht en de prachtige omgeving! Met een kleine wandeling op landgoed Schovenhorst (zo’n 500 meter) loop je zo naar de Bostoren toe. Deze is 40 meter hoog en is een leuke klim. Onderweg omhoog krijg je prachtige doorkijkjes, mooi uitzicht en een heus klauternet hoog boven de grond.

Toegang van de toren is €4,- per persoon. Dit wordt met contactloos betalen & toegangshekjes geregeld. Bekijk hier de openingstijden.

Bostoren gezien? Loop verder over het landgoed door het prachtige bos. Eet en drink wat bij Brasserie Schovenhorst en wandel door de prachtige bomentuinen.

Naast de parkeerplaats vind je een speelbos! Heerlijk voor de kinderen om nog even lekker te spelen, zo midden in het bos! Bouw een boshut, houd je evenwicht over de balken en slinger aan de touwen!

Parkeren kan gratis op parkeerplaats Landgoed Schovenhorst (op 500 meter van de brasserie gelegen). Vanaf de parkeerplaats loop je zo het landgoed op en kun je precies zien wat er allemaal te doen is, en waar.

De paden zijn niet verhard, maar goed te doen met kinderwagen. De Bostoren heeft een trap en is daarmee niet geschikt voor wandelwagens en minder validen.

Locatie