Sign In

Een biertje drinken op dit prachtige fort, gelegen in de natuur? Fort Everdingen werd gebouwd tussen 1841 en 1847 en werd nog gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nu is brouwerij Duits&Lauret er gevestigd en kun je er kleine hapjes bestellen in het Proeflokaal, plus de lokaal gebrouwen bier. Er is ook een camping en een streekwinkel op het fortterrein.

Meer geïnteresseerd in de historische kant van Fort Everdingen? Elke zondag om 14.00 uur vind er een rondleiding plaats. Klik hier voor info.

Het Proeflokaal is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Bekijk hier de tijden.

Je parkeert voor de ingang van het fort. Wil je direct even een frisse neus halen? Voordat je het fortterrein oploopt, bij de parkeerplaats, loopt een pad aan de rechterkant, het natuurgebied in richting de Lek. Dit pad is heerlijk rustig, en de kinderen kunnen hier even rennen op het veld, of een veldboeket samenstellen. Als je door blijft lopen, kom je uiteindelijk bij de liniepont Fort Everdingen (vaart alleen in de zomer)

Een dagje uit in Culemborg

Een dagje uit in Culemborg? Lees hier al onze tips en uitjes in de omgeving! Je kunt ze ook gemakkelijk vinden op onze kaart, bekijk hier al onze tips voor een dagje uit in Culemborg.

Zoek je een leuke activiteit in Nederland?

Kijk eens op onze uitgebreide kaart van heel Nederland voor al onze tips!

Locatie