Sign In

Een bos dat is verdronken. Het was een bos, nu een plek waar water wordt opgeslagen. Hier kan water naartoe bij teveel neerslag. Resultaat: water met (afgestorven) boomtoppen!

Je loopt er doorheen via de gebouwde steiger. Vanaf het Verdronken Bos kun je wandelen naar Werk aan de Waalse Wetering. Ook kun je het klompenpad nemen naar het parkeerterrein.

Als je met de auto komt, is het parkeerterrein nog zo’n 700 meter verwijderd van Het Verdronken Bos. Je kunt via de weg (een hele rustige weg) naar het witte bruggetje lopen, daar is Het Verdronken Bos. Als je via de steigers door het Verdronken Bos loopt en linksaf slaat, kom je via dat klompenpad weer terug bij de auto. Een heerlijk, prachtig, ontzettend rustig klompenpad (over het gras). Een uniek stukje Nederland. De route is langs water.

Je ziet de wandelroute niet op Google Maps, maar wel als je de satelliet weergave gebruikt.

Van de parkeerplaats naar Het Verdronken Bos kun je een wandelwagen gebruiken. De weg is heel rustig. Mocht je daarna verder willen wandelen, dat is dat over gras. Neem dan de babydrager mee, want een wandelwagen wordt dan lastig.

Een dagje uit in Schalkwijk en/of Tull en ‘t Waal

Een dagje uit in Schalkwijk of Tull en ‘t Waal? Lees hier al onze tips en uitjes in de omgeving! Je kunt ze ook gemakkelijk vinden op onze kaart, bekijk hier al onze tips voor een dagje uit in Schalkwijk en/of Tull en ‘t Waal

Zoek je een leuke activiteit in Nederland?

Kijk eens op onze uitgebreide kaart van heel Nederland voor al onze tips!

Locatie