Sign In

Rust, natuur en volop vogels spotten! In natuurgebied Willeskop kun je fijn wandelen en genieten van het water, moeras en gekleurde gras. Je loopt mooi langs het water waar verschillende vogels te zien zijn, tot aan het trekpontje die je naar de overkant brengt.

Let op: tijdens het broedseizoen is een deel van de route niet toegankelijk, van 15 maart tot 1 juli. Je kunt dan tot het pontje lopen en weer terug. Voor kinderen is die afstand ook meer dan genoeg. De route is 9 km, die staat goed aangegeven op het bord voordat je begint te lopen.

Er zijn verder geen voorzieningen. Je parkeert bij de kleine parkeerplaats naast het begin van de route. De weg tot het pontje is niet van asfalt, maar wel goed genoeg voor een goede kinderwagen met wellicht wat grotere wielen. De volledige route gaat ook over grasdelen, dus dan is het niet geschikt met wandelwagen.

Een dagje uit in Oudewater

Een dagje uit in Oudewater? Lees hier al onze tips en uitjes in de omgeving! Je kunt ze ook gemakkelijk vinden op onze kaart, bekijk hier al onze tips voor een dagje uit in Oudewater.

Zoek je een leuke activiteit in Nederland?

Kijk eens op onze uitgebreide kaart van heel Nederland voor al onze tips!

Locatie