Sign In

Bewandel dit prachtige bosgebied, beklim de Pyramide en laat je kinderen heerlijk spelen in de grote speeltuin! De Pyramide van Austerlitz is in 1804 gebouwd door het Frans-Bataafse leger, als eerbetoon voor Napoleon.

In het Bezoekerscentrum kun je een film bekijken over de tijd van de Pyramide en de Franse tijd. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het beklimmen van de Pyramide van Austerlitz.

De Pyramide is gelegen in het bos van Austerlitz, waardoor je het kunt combineren met een mooie boswandeling in dit prachtige gebied.

De speeltuin bij de entree is gratis en hier kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Naast de speeltuin is het lunapark, wat een beetje aan een kermis doet denken. Je kunt muntjes kopen voor de attracties. Klik hier voor meer info.

Je kunt hier prima een hapje eten of drinken, bij het zelfbedieningsrestaurant naast de speeltuin. Broodjes, patat, pannenkoeken, voor elk wat wils! Klik hier voor het menu en info.

De parkeerplaats bij de ingang is gratis. Verschillende activiteiten kun je voor een kleine bijdrage doen. Het betreden van het terrein is gratis. Het gebied is goed toegankelijk met de wandelwagen.

Locatie