Sign In

Bewonder de Europese Oehoe, wandel met pauwen en wallaby’s en aai de kamelen! Dit kleine, knusse maar leuke uilen- en dierenpark is een toffe ervaring voor jong en oud. Je wandelt op je gemak en lekker beschut onder de bomen, dus ook met warm weer is dit een fijne plek om te zijn.

Welk uil vind je het leukst, het grappigst en het schattigst? Hoe voelt de stekel van een stekelvarken en wat doen die stokstaartjes daar zo gezellig samen?! Hier is het net een beetje anders dan anders, persoonlijker en kleinschaliger. Een bijzondere ervaring.

Klik hier voor openingstijden en prijzen.

Je kunt er wat drinken kopen, of een kleine snack. Op de route staan meer dan genoeg bankjes waar je mooi even kunt rusten, of de dieren bewonderen!

Parkeren is gratis, op de aangewezen parkeerplaats naast het park. Op de hoek bij de parkeerplaats staan nog een aantal picknicktafels.

De route is goed te doen met wandelwagen, op één stuk na waarbij je met een trap en brug over de route heen loopt. Waarschijnlijk kun je dit afsnijden door iets anders te lopen.

Locatie