Sign In

De grootste pumptrack van Nederland en de wereld!

De grootste pumptrack van Nederland en de wereld!

Heb je de pumptrack baan ontdekt en wil je graag weten welke pumptrack de grootste van Nederland is? Hoe langer de baan, hoe toffer, toch? De grootste pumptrack is niet alleen in Nederland de grootste, maar zelfs de grootste ter wereld. Best een bezoek waardig, niet?

De grootste pumptrack: Wielerexperience in Roosendaal

De grootste pumptrack vind je bij de Wielerexperience in Roosendaal. Deze pumptrack is met liefst 3500 m2 lang een garantie voor uren pumptrackplezier. Je kunt parkeren bij de ruime, bijgelegen parkeerplaats (gratis). De Wielerexperience is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt hier vrij toegankelijk en gratis op de pumptrack. De pumptrack is verlicht, dus je kunt ook ‘s avonds een keertje langskomen!

Toegankelijk met bmx fiets, stuntstep, skeelers en skateboarders. De gangbare pumptrackregels gelden hier ook.

Voordat je gaat, check dan altijd even de agenda voor evenementen. Zo voorkom je dat je een stuk rijdt en bij aankomst ontdekt dat de pumptrack voor een evenement is afgesloten.

Over Wielerexperience Roosendaal

De baan ligt te midden van de Wielerexperience, een voormalige atletiekbaan, waar je eigenlijk nog veel meer toffe dingen kunt doen:

  • Neem de racefiets mee en maak wat rondjes op de geasfalteerde wielerbaan. De baan is bijna 1 kilometer lang en heeft een kasseistrook voor extra uitdaging.
  • MTB trail waar je je als mountainbiker mooi technisch kunt oefenen. Deze bevat onder andere een north & southshore, een rotsklim, een rotsafdaling en een jump.
  • Dirt Jump (alleen voor fietsen, niet gemotoriseerd). Naast de pumptrack ligt de Dirt Jump, waar je op eigen risico gebruik van kunt maken. Bekijk de foto’s.

Meer inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *