Over NederlandsGlorie

Welkom op onze website NederlandsGlorie. Nederland is vol met bijzondere belevenissen, natuur, cultureel en actief. We willen je graag helpen met het vinden van mooie dagjes uit. We delen de belevenissen die wij beleefd hebben, zodat jij er je voordeel mee kunt doen!

Tijdens 2 jaar Amerika gingen we in het weekend vaak als toeristen op pad. Toen we terug verhuisden naar Nederland, zagen we een berg aan mogelijkheden: hier is alles zo lekker dichtbij! Ook in Nederland kun je ontzettend veel leuke dingen doen, beleven en ontdekken.

We werden toerist in eigen kikkerland.

Dit is onze hobby, wat we leuk vinden om te doen als gezin. En omdat onze hobby ons soms ook (eerlijk is eerlijk) behoorlijk wat planwerk kost, besloten we om de tripjes bij te houden op een website. Want als wij toch al dat werk doen met plannen, uitzoeken en bezoeken, dan kunnen we dat net zo goed gebruiken om het voor anderen een beetje makkelijker te maken!

NederlandsGlorie is geboren 🙂

Wie zijn wij? Familie Numan! Sharon Numan plant, en werkt de teksten en locaties uit en Sebastiaan Numan maakt de foto’s en video’s (meestal). Onze drie kinderen zijn onze deskundige avonturiers. We zijn veel op pad, leren een hoop en zien uit naar de avonturen die nog voor ons liggen!

Heb je een goede tip of wil je graag dat we bij je langskomen? Je kunt ons bereiken op info@nederlandsglorie.nl.