Sign In

Loop door een echte onderzeeboot, leer alles over de 3D radar en ervaar de marine! Niet voor niets is dit museum 100% Kidsproof bevonden door de museumkids (van Museumkaart).

Wandel langs de rijke geschiedenis in de marine en scheepvaart. Laat het nog meer tot de verbeelding spreken in het theater van het museum. En dan wordt het echt mooi: lopen door een échte onderzeeboot, de Tonijn. Je ziet ‘m natuurlijk al wanneer je parkeert, zo pal naast het museum. In de onderzeeër kun je precies zien hoe dat er onder zee aan toe gaat. Eenmaal buiten loop je langs de radarbol, waar je in de radarhut op missie wordt meegenomen door de bemanning.

Er is voldoende parkeerplek achter het museum. Het museum bestaat uit meerdere delen. Mocht je een wandelwagen mee willen nemen, zou ik het het eerste deel (bij de ingang en de onderzeeër) met een drager doen. De onderzeeër wil je niet missen. Je loopt na dat gedeelte over het parkeerterrein naar het andere deel van het museum, en dan kun je even je wandelwagen uit de auto pakken.

Er is een gedeelte van het museum buiten. Hier kun je tussendoor lekker picknicken. Omdat daar ook de parkeerplaats is, kun je zelfs halverwege even je picknick bij de auto ophalen. In het tweede gedeelte van het museum vind je ook een restaurant.

Dit museum staat op Willemsoord. Willemsoord staat vol met heerlijke, leuke en hippe restaurants, dus dat is ook een mooie optie.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor openingstijden en prijzen.

Museumkaart is geldig.

Locatie