Sign In

Traditionele Afrikaanse hutten en kleding, prachtig gelegen in heuvelachtige Berg en Dal. Bestaande uit een binnenmuseum met veel Afrikaanse kleding en versiering. Het uitgestrekte buitenmuseum geeft je de gelegenheid een fijne wandeling te maken langs de traditionele huizen van vijf Afrikaanse stammen. In vele huizen mag je ook even binnen kijken. Hoe donker is het eigenlijk zonder licht?

Er zijn wisselende tentoonstellingen, het Museumpark (buiten) is een vaste tentoonstelling en een gedeelte binnen ook. Kijk altijd even op de site als je benieuwd bent wat er op dit moment staat.

Het buitenmuseum is heerlijk in de natuur en er staan overal picknicktafels. Je kunt ook gemakkelijk je kleedje op één van de velden neerleggen. Genoeg natuur voor kinderen om te spelen. Ook vind je voor de ingang van het museum een restaurantje. Zie hier de website van De Kleine Kalebas.

Bij het buitenmuseum vind je ook een in Afrikaanse stijl cafétje met (water)ijsjes, chips, koffie en thee.

Je parkeert achter het museum en een parkeermunt kost 2 euro. De Museumkaart is geldig. Klik hier voor tarieven en online kaartjes. Het museum is goed begaanbaar met een wandelwagen.

Klik hier voor openingstijden.

Locatie