Sign In

Beleef het boerenleven op de Geertje’s Hoeve. Met elk jaar een hele kudde nieuwe geitjes die je melk mag geven, een hooiberg met glijbaan om op te spelen, konijnen, varkens, pony’s, loslopende kippen en een heleboel speelgoedtractoren. Hier is genoeg te doen!

Proef het huisgemaakte geitenmelkijs en neem meteen wat mooie delicatessen uit de boerenwinkel mee. De advocaat van Veens Kaatje is onze favoriet.

In de zomer zit je hier heerlijk op het terras terwijl de kinderen spelen, in de winter rooster je samen marshmallows.

Het pannenkoekenrestaurant heeft een hele stapel spelletjes en een speelhoek, zodat je wat gezelligs doet terwijl je wacht. Er is voldoende aan de kinderen gedacht, niet alleen pannenkoeken maar ook gewoon een broodje pindakaas of rozijntjes. Klik hier voor het menu.

Klik hier voor de openingstijden. Het terrein is goed begaanbaar met een wandelwagen. Je kunt parkeren op het (grote) parkeerterrein naast de boerderij.

Deze plek is geweldig te combineren met een bezoek aan Kasteel de Haar. Lunch hier en ga daarna door, of ga juist eerst naar het kasteel en plof hier neer met een warme choco – of juist iets fris – terwijl de kinderen spelen.

Locatie