Sign In

Deze bunker kom je tegen op weg naar het strand (bij opgang de Zandloper/richting strandpaviljoen Zee van Tijd). Geniet van een prachtig uitzicht, en geniet eventueel van een min of meer zandvrije picknick.

Seeziel Batterie Zanddijk is een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. De Duitsers begonnen met de bouw in 1944, maar hebben het project nooit kunnen voltooien. Lees hier meer over de achtergrond van de bunker.

Je kunt de bunker bekijken tijdens de Open Monumentendagen. Je kunt op deze pagina het nieuws rondom de bunker volgen. De bunker maakt ook onderdeel uit van de bunkerroute.

De rest van het jaar geniet je van het heerlijke uitzicht vanaf dit stukje historie. Je kunt parkeren voor de duinen. Zet Google Maps op Wandelstartpunt De Zandloper en dit zal je naar de parkeerplaats leiden. Het is vanaf de parkeerplaats een 10 minuten wandelen naar het strand, en de bunker kom je onderweg tegen.

Wc’s vind je op het strand, bij het paviljoen. De weg is gemakkelijk begaanbaar met wandelwagen, tot aan de trappen bij de bunker en tot aan het zandstrand natuurlijk.

Een dagje uit in Julianadorp

Een dagje uit in Julianadorp? Lees hier al onze tips en uitjes in de omgeving! Je kunt ze ook gemakkelijk vinden op onze kaart, bekijk hier al onze tips voor een dagje uit in Julianadorp.

Zoek je een leuke activiteit in Nederland?

Kijk eens op onze uitgebreide kaart van heel Nederland voor al onze tips!

Locatie