Sign In

Hier is het goed vertoeven met het zonnetje erbij op het schone strand van Down Under. Lekker zwemmen, zonnebaden en op het meer is ook nog actie: de wakeboardbaan van Down Under draait op volle toeren. Op het strand staan fijne speeltoestellen en er is een zonneweide, lekker op het gras.

Het strand is bewaakt en open bij temperaturen boven de 22 graden, wanneer de groene vlag uithangt. Op de live camera op de website kun je zien welke vlag er hangt. De entree is betaald, bekijk hier de tarieven. Er zijn ook sup boards te huur.

Goed om te weten: de beachvolleyvelden kun je huren, bekijk hier de info.

Naast het strand is er nog een heleboel activiteit bij Down Under.

Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch of diner in het leuke restaurant met terras, en geniet van het uitzicht op het cablepark (wakeboarden en waterskiën). Klik hier voor info over het restaurant en het menu.

Je kunt ook zelf op dat wakeboard springen! Down Under heeft een cablepark en een indoor surfattractie. Bekijk hier alle wateractiviteten.

Een dagje uit in Houten

Een dagje uit in Houten? Lees hier al onze tips en uitjes in de omgeving! Je kunt ze ook gemakkelijk vinden op onze kaart, bekijk hier al onze tips voor een dagje uit in Houten.

Zoek je een leuke activiteit in Nederland?

Kijk eens op onze uitgebreide kaart van heel Nederland voor al onze tips!

Locatie